Telefon: 0775302189 / Program: L-V (10.00 - 19.00)
Email: office@magazinulmilitar.ro
0775302189
Program: L-V (10.00 - 19.00)
Vezi toate categoriile

TERMENI SI CONDITII

1. Definitii

VECTRON - SC Vectron Impex SRL, organizata in baza legii romane.

SITE - Domeniile magazinulmilitar.ro si subdomeniile acestora .

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre www.magazinulmilitar.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SC Vectron Impex SRL, utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.magazinulmilitar.ro intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care magazinulmilitar.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la magazinulmilitar.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (ex. telefonic).

MEMBRU - persoana fizica sau juridica, care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre magazinulmilitar.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur membru accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la serviciu.

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la continut si serviciu, ulterior crearii contului de membru.

DOCUMENT – prezentul document intitulat „Termeni si Conditii”

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre magazinulmilitar.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea magazinulmilitar.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre magazinulmilitar.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre magazinulmilitar.ro, indiferent de modalitatea de livrare

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre magazinulmilitar.ro catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre bocancimilitari.ro (producator) si trebuie suportata in final de catre clientul final (utilizator).

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre membru sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre magazinulmilitar.ro si acesta.


2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.magazinulmilitar.ro.

2.4. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, membrul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului sau oricarui tert cu care magazinulmilitar.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

 • 2.5.1. acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de magazinulmilitar.ro prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea magazinulmilitar.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea magazinulmilitar.ro;
 • 2.5.2. magazinulmilitar.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese;

2.6. Clientul/membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze magazinulmilitar.ro, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la magazinulmilitar.ro destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de magazinulmilitar.ro.

2.9. In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de magazinulmilitar.ro si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei comenzi, magazinulmilitar.ro va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest site este adresat doar membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre magazinulmilitar.ro, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a magazinulmilitar.ro, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de magazinulmilitar.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului magazinulmilitar.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al magazinulmilitar.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al magazinulmilitar.ro.

3.3. Orice continut la care membrul sau clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre magazinulmilitar.ro si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea magazinulmilitar.ro cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3.5. In cazul in care magazinulmilitar.ro confera membrului sau clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea magazinulmilitar.ro pentru respectivul membru, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre membru sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea magazinulmilitar.ro si/sau al angajatului SC Vectron Impex SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. magazinulmilitar.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre client sau membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, membrul sau clientul permite magazinulmilitar.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea magazinulmilitar.ro de a contacta membrul sau clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate magazinulmilitar.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si magazinulmilitar.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea magazinulmilitar.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea magazinulmilitar.ro.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre magazinulmilitar.ro in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

 • 5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite;
 • 5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului;
 • 5.3.3. Prin contactarea magazinulmilitar.ro, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea magazinulmilitar.ro, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. magazinulmilitar.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al magazinulmilitar.ro, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. Politica de confidentialitate

6.1. magazinulmilitar.ro colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca magazinulmilitar.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date

6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la magazinulmilitar.ro, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la magazinulmilitar.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie

6.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata magazinulmilitar.ro nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele magazinulmilitar.ro sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.5. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi exercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata catre magazinulmilitar.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

6.6. magazinulmilitar.ro va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.5.

6.7. magazinulmilitar.ro poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site iar acestea pot fi folosite de catre magazinulmilitar.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea magazinulmilitar.ro si/sau al eventualilor terti cu care magazinulmilitar.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

6.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art.

6.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2 – 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa catre magazinulmilitar.ro, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.11. Politica de confidentialitate agreata de catre magazinulmilitar.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. magazinulmilitar.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

6.12. magazinulmilitar.ro se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.15. Exceptie de la prevederile art. 6.12 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.17. magazinulmilitar.ro garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.18. magazinulmilitar.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu de cumparaturi online este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont activ pe siteul magazinulmilitar.ro.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel magazinulmilitar.ro

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera fapte de acest gen, magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. magazinulmilitar.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care magazinulmilitar.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. magazinulmilitar.ro poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site pot fi exprimate in lei (RON) sau in Euro si includ TVA.

7.2.5. Unele produse nu au pretul afisat pe site. Pentru aceste produse, pretul se comunica la cerere.

7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. Pentru acele produse la care pretul este afisat in Euro, plata se face la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

7.2.7. In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electronice de joasa tensiune afisat pe site, include taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la costul produsului, acesta va contacta echipa magazinulmilitar.ro.

7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea site-ului magazinulmilitar.ro, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor, magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca magazinulmilitar.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de magazinulmilitar.ro, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. magazinulmilitar.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • 7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura pentru magazinulmilitar.ro si/sau partenerilor acestuia;
 • 7.3.4.5 realizarea a cel putin doua livrari consecutive, esuate;
 • 7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.

7.3.6. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin orice mijloc de plata prevazut in prezentul document in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris catre magazinulmilitar.ro solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

7.3.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala pentru magazinulmilitar.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.3.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii; datele noi se iau in considerare pentru comenzile efectuate dupa modificarea acestora.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice la numerele de telefon afisate pe siteul magazinulmilitar.ro.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. magazinulmilitar.ro va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

7.5.2. magazinulmilitar.ro va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea magazinulmilitar.ro, devine Contract onorat.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin intermediul Postei Romane.

7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 3 saptamani de la efectuarea comenzii.


7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Fiecare produs comercializat de catre magazinulmilitar.ro beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt prezentate în pagina acestuia, asa cum au fost comunicate de catre furnizorul produsului. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de catre magazinulmilitar.ro este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

Fiecare produs comercializat de catre magazinulmilitar.ro beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

7.7.2. In cazul in care magazinulmilitar.ro nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care magazinulmilitar.ro ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre magazinulmilitar.ro in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, magazinulmilitar.ro va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi 3 saptamani. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre magazinulmilitar.ro a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, magazinulmilitar.ro va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..

7.7.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care magazinulmilitar.ro detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.8. Returnarea produselor

7.8.1. Cu exceptia limitarilor art. 7.9 privitoare la cupoane, Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • 7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 • 7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;
 • 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • 7.8.1.4 Produsele au alte marimi decat cele comandate de catre Client;
 • 7.8.1.5."Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

7.8.2. Clientul se obliga sa notifice magazinulmilitar.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/scrisoare recomandata/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.


7.8.3. Clientului care a notificat magazinulmilitar.ro conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, magazinulmilitar.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

7.8.4. magazinulmilitar.ro poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

 • 7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit;
 • 7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 zile lucratoare prevazut conform art 7.8.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.
 • 7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • 7.8.4.4. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 7.8.1 situatie care atrage obligatia pentru magazinulmilitar.ro de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 30 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de magazinulmilitar.ro si nu de la data la care Clientul a transmis catre magazinulmilitar.ro intentia sa de denuntare.
 • 7.8.4.5. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Pantofii trebuie sa nu fie folositi si sa fie returnati în ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului. Ochelarii de soare trebuie sa fie intacti la returnare.

7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar magazinulmilitar.ro nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care magazinulmilitar.ro va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt suportate de catre magazinulmilitar.ro.

7.9. Cupoane

7.9.1 magazinulmilitar.ro intermediaza vanzarea serviciilor cuprinse in Cupoane Membrilor sai, prin incheierea unor contracte punctuale de mandat, in vederea mijlocirii acesului la serviciile si produsele Partenerilor sai comerciali. Conform regulilor aplicabile mandatului, magazinulmilitar.ro actioneaza ca mandatar al Partenerului, prin promovarea pe site a serviciilor si produselor ofertate de acesta din urma.

7.9.2 Cupoanele pot fi folosite numai in interiorul unui termen indicat pe site-ul magazinulmilitar.ro cu ocazia fiecarei campanii. Cuponul neutilizat in termen isi pierde valabilitatea.

7.9.3 Livrarea Cupoanelor achizitionate prin intermediul site-ului magazinulmilitar.ro, se va efectua in medie in 4 (patru) zile lucratoare de la finalizarea campaniei, in format electronic si/sau in format tiparit, prin curier.

7.9.4 In cazul cupoanelor plata se efectueaza ramburs (cash on delivery) direct la curier sau prin transfer bancar.

7.9.5 La data prestarii efective a serviciului de catre Partener, acesta va emite la prezentarea de catre Client a Cuponului, factura sau bonul fiscal.

7.9.6. Returnarea cupoanelor se poate face cu respectarea prevederilor art. 7.8 privind returnarea produselor; Nu pot fi returnate:

 • 7.9.6.1.1 cupoanele utilizate (cele in baza carora Clientul site-ului magazinulmilitar.ro a beneficiat de serviciul sau a cumparat produsul prevazut in cupon);
 • 7.9.6.1.2. cupoanele care si-au pierdut valabilitatea prin neutilizarea in termen.

7.9.7. Prevederile art. 7.8.1.4 nu sunt aplicabile cupoanelor.

7.9.8. Cuponul achizitionat de Client prin intermediul site-ului magazinulmilitar.ro, este un instrument de acces la produsul si/sau serviciul mentionat in Cupon. Clientul va intra in posesia produsului sau va beneficia de serviciul achizitionat prin prezentarea Cuponului livrat direct Partenerului site-ului magazinulmilitar.ro. In privinta produselor achizitionate prin intermediul unui Cupon, cazurile in care magazinulmilitar.ro efectueaza livrarea la domiciliul indicat de Client, sunt expres prevazute in prezentarea Campaniei.

7.9.9. In urma achizitionarii si livrarii catre Client a Cuponului, raspunderea pentru calitatea serviciilor prestate / produselor vandute, revine in totalitate Partenerului site-ului magazinulmilitar.ro.

8. Frauda

8.1. magazinulmilitar.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.3. magazinulmilitar.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele site-ului magazinulmilitar.ro.

8.4. Clientul sau Membrul va informa magazinulmilitar.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. magazinulmilitar.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.6. Comunicarile realizate de catre magazinulmilitar.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutul si/sau magazinulmilitar.ro. In aceste situatii, magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
 • 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre magazinulmilitar.ro catre Membru / Client;
 • 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul;
 • 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre magazinulmilitar.ro catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. magazinulmilitar.ro nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre magazinulmilitar.ro violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii magazinulmilitar.ro, conform detaliilor de contact, astfel incat magazinulmilitar.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. magazinulmilitar.ro nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al magazinulmilitar.ro.

9.4. magazinulmilitar.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. magazinulmilitar.ro este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al magazinulmilitar.ro, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. magazinulmilitar.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • 9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
 • 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 • 9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului;

9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre magazinulmilitar.ro Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si magazinulmilitar.ro se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si magazinulmilitar.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul firmei detinatoare a site-ului magazinulmilitar.ro, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, magazinulmilitar.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu magazinulmilitar.ro, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon 0722.748.154, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.00 sau prin email la contact@magazinulmilitar.ro.

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul magazinulmilitar.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Vectron Impex SRL.

© Ultima modificare: Ianuarie 2017 - SC Vectron Impex SRL

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. SC Vectron Impex S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.XXXXXXXX.

14. Publicare Anunturi

Pentru a publica un anunt in paginile portalului magazinulmilitar.ro esti de acord ca:
* esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site;
* nu vei introduce pe site materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate;
* vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu specificatiile administratorilor publicate in paginile siteului;
* nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright; administratorii magzinulmilitar.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii;
* nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil;
* nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil;
* nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului;
* nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
* nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a sistemului;
* nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
* esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori; echipa magazinulmilitar.ro isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.